Over

Over Bij Lon©

Bij Lon houdt je graag op de hoogte van lekker eten en moestuinieren. Met mijn blog neem ik je mee in de wereld van zaaien, kweken, recepten, restaurants, evenementen, producten en meer. Welkom in de wereld van Bij Lon.

Bij Lon wil jou inspireren om zelf te koken en eventueel te kweken. Waarom? Omdat het zoveel voldoening kan geven en vaak veel lekkerder is. We doen hier niet ingewikkeld en genieten staat voorop. Soms maken we gezonde recepten en soms ook minder gezonde recepten. Het gaat bij Bij Lon om balans en vooral genieten. Daarom zie je hier ook af en toe restauranttips voorbijkomen en allerlei ander nieuws op het gebied van lekker eten en moestuinieren.

Samenwerken

Interesse in een samenwerking om bijvoorbeeld product, winkel of restaurant onder de aandacht te brengen? Artikel of column in een magazine? Neem contact met me op voor de mogelijkheden. 

Gesponsord

De onderwerpen en eventuele producten die ik voor mijn blog gebruik zijn niet gesponsord, tenzij het in het artikel is vermeld. Gesponsord of ongesponsord, je krijgt altijd mijn eerlijke mening.

 

Persberichten, openingen, tips en presentaties

Heb je leuke onderwerpen, waarover ik kan schrijven? Wil je me een persbericht sturen? Andere leuke tips? Ik zie het graag tegemoet per e-mail.

Reacties

Wil je reageren op een onderwerp? Stuur me een e-mail of reageer via Social Media.

Auteursrecht

Er zit auteursrecht op de berichten en foto's in dit blog. Wil je verwijzen naar een bericht van Bij Lon? Je kunt dan maximaal de lead/inleiding van het bericht overnemen en verwijzen naar bijlon.nl. Groeten van Madelon

Bij Lon©
KvK-nummer 65582896
NB Al mijn schrijven is een afspiegeling van mijn mening en beleving. Maak je een recept van deze blog of probeer je een product of restaurant uit waarover ik heb geschreven? Alles is op jouw eigen risico. Smaken en meningen verschillen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes.


Lees het artikel over Bij Lon in Stadstuinieren Magazine!