vrijdag 27 oktober 2017

Mosterddressing met Honing en Dille

Iedereen heeft wel zo zijn favoriete sladressing. Zelfgemaakt, of uit een fles. De mijne is zelfgemaakt. Het liefst eet ik salade van jonge spinaziebladeren. Wat sladressing erover en misschien nog wat tomaten en wat partjes ei. Of geitenkaas en een verkruimeld plakje uitgebakken spek. Hieronder vind je mijn recept voor sladressing. Geniet ervan!

Mijn favo sladressing



Wat heb je nodig voor 2 personen?

2 eetlepels Franse mosterd
1 eetlepel extra vierge olijfolie
1 eetlepel vloeibare honing
1 theelepel gedroogde dille

Hoe maak je Mosterddressing met Honing en Dille?

Roer alles door elkaar en verdeel het over je favoriete salade! Dat is alles. Makkelijk toch?

Misschien vind je dit ook lekker:
Salade van Doperwten, Munt en Feta


Wil je meer recepten bekijken?

Volg je ons al op Insta?