Geroerbakte Biefreepjes met Peultjes
Op dit moment oogsten wij massa's peultjes, waaronder een gele soort, uit de moestuin. Daarom bedacht ik een simpel gerecht waar ik ook de peultjes in kon verwerken. Je kunt natuurlijk gewoon groene peultjes gebruiken. Een snel verwengerecht, voor een doordeweekse dag.
150 gram peultjes, gewassen en "gehaard"
10 bosuien, gewassen en in ringen gesneden
6 eetlepels zoete chilisaus naar keuze, bijvoorbeeld Conimex
rijstolie
2. Voeg de peultjes toe en bak even mee.
3. Doe de chilisaus in de pan en roer het goed door.
4. Voeg op het laatst de bosui toe, roer door en haal de pan van het vuur. Dit gerecht smaakt heerlijk met rijst.
Misschien vind je dit ook lekker:
Heb je zin om andere recepten te bekijken? Hier vind je ons receptenregister.
Volg je ons al op Instagram?
Geroerbakte Biefreepjes met Peultjes |
Wat heb je nodig voor 2 personen?
ca. 300 gram (bio) biefstuk, in reepjes gesneden150 gram peultjes, gewassen en "gehaard"
10 bosuien, gewassen en in ringen gesneden
6 eetlepels zoete chilisaus naar keuze, bijvoorbeeld Conimex
rijstolie
Hoe maak je Geroerbakte Biefreepjes met Peultjes?
1. Bak de biefreepjes tot ze gaan kleuren, in een wok met een beetje rijstolie.2. Voeg de peultjes toe en bak even mee.
3. Doe de chilisaus in de pan en roer het goed door.
4. Voeg op het laatst de bosui toe, roer door en haal de pan van het vuur. Dit gerecht smaakt heerlijk met rijst.
Misschien vind je dit ook lekker:
Noodles met Biefreepjes |
Volg je ons al op Instagram?