Aardbeiensalade
De combinatie aardbeien, balsamico en basilicum is verrassend eenvoudig, lekker en verfrissend. Probeer het maar eens!
2 eetlepels balsamicoazijn
basilicum, gewassen, naar smaak
2. Meng ze in een schaal met de balsamico. Schep goed door.
3. Zet ongeveer 2 uur in de koelkast om te marineren. Schep af en toe om.
4. Schep de salade in bakjes en bestrooi met wat in stukken gescheurde basilicumblaadjes.
Misschien vind je dit ook lekker:
Meer lekkere recepten vind je in ons receptenregister!
Volg jij ons al op Instagram?
Aardbeiensalade |
Wat heb je nodig voor 2 personen?
250 gram aardbeien2 eetlepels balsamicoazijn
basilicum, gewassen, naar smaak
Hoe maak je Aardbeiensalade?
1. Was de aardbeien, verwijder het kroontje en snijd de vruchten in vieren.2. Meng ze in een schaal met de balsamico. Schep goed door.
3. Zet ongeveer 2 uur in de koelkast om te marineren. Schep af en toe om.
4. Schep de salade in bakjes en bestrooi met wat in stukken gescheurde basilicumblaadjes.
Misschien vind je dit ook lekker:
Fruitsalade met Sinaasappeldressing |
Volg jij ons al op Instagram?