woensdag 17 mei 2017

Fruitsalade met Sinaasappeldressing

Eenvoud is vaak heerlijk. Zoals deze fruitsalade, die zó op tafel staat. Lekker als ontbijt, maar ook tussendoor. Kun jij ook bijna niet wachten om het klaar te maken? Bij mij loopt het water alweer in de mond bij het zien van deze foto.


Fruitsalade met Sinaasappeldressing




Wat heb je nodig voor 2 personen?

rasp en sap van 1 schoongeboende bio handsinaasappel (bio, omdat de schil onbehandeld moet zijn voor het eten van de rasp)
1 appel, gewassen
handje frambozen, gewassen 
handje blauwe bessen, gewassen
4 eetlepels yoghurt
1 eetlepel geraspte (gedroogde) kokos

Hoe maak je Fruitsalade met Sinaasappeldressing?

1. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de vrucht in stukken.

2. Meng al het fruit door elkaar, samen met 2/3 van de sinaasappelrasp.

3. Giet het sinaasappelsap erover.

4. Verdeel het fruit over 2 bakjes en lepel er 2 eetlepels yoghurt over.

5. Bestrooi met de overgebleven stukjes sinaasappelrasp en wat geraspte kokos.

Misschien vind je dit ook lekker:
Aardbeienpudding met Chiazaad
Meer lekkere recepten vind je in ons receptenregister!

Volg je ons ook al op Instagram? 

Geen opmerkingen: