Noodles met Biefreepjes

Noodles met biefstukreepjes, champignons en broccoli, afgeblust met honing en sojasaus. Krijg je al trek?

Noodles met Biefreepjes




Wat heb je nodig voor ongeveer 3 personen?

300 gram biefstuk, in dunne reepjes gesneden
300 gram broccoli, gewassen en in kleine roosjes
250 gram champignons, schoongemaakt en in stukken gesneden
150 gram volkoren noodles
1 ui, gepeld en in grove stukken gesneden
3 bosuien, gewassen en in ringen
3 eetlepels zoute sojasaus
1 eetlepel vloeibare honing
2 tenen knoflook, uitgeperst
2 theelepels Chinese vijfkruidenpoeder
(rijst)olie

Hoe maak je Noodles met Biefreepjes?

1. Kook de broccoli in ongeveer 6 minuten gaar. Giet af, spoel eventueel onder de koude kraan om het garen te stoppen en zet even weg. 

2. Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3. Bak de uien, champignons en bosui gaar in een koekenpan/hapjespan met een beetje (rijst)olie. Zet het vuur hierna zacht, zodat de groenten warm blijven.

4. Zet opnieuw een pan op het vuur en bak, in wat rijstolie, de biefstuk ongeveer 2 minuten samen met de knoflook en vijfkruidenpoeder. Blus af met de sojasaus en honing.

5. Haal de pan met groenten van het vuur en schep het mengsel, samen met de broccoli, bij de biefstuk in de pan. Laat, al roerend, goed warm worden.

6. Schep de noodles door het mengsel en laat nog even goed doorwarmen. Geniet ervan!

Misschien vind je dit ook lekker!

Kruidige Honingkip
Kijk in ons receptenregister voor meer lekkere recepten!