dinsdag 11 april 2017

Knoflookboter maak je gewoon zelf

Zelfgemaakte knoflookboter is gewoon lekkerder en super makkelijk om te maken. Dus waarom zou je het niet doen? Maak het voor bij de gourmet, bbq of op een stokbroodje met een glaasje wijn. Heerlijk!

Homemade Knoflookboter




Wat heb je nodig voor een bakje knoflookboter?

100 gram roomboter
2 tenen knoflook, uitgeperst
kruidenzout
eventueel klein beetje gedroogde selderij

Hoe maak je Knoflookboter?

1. Zorg dat de boter op kamertemperatuur is. Meng de uitgeperste knoflook door de roomboter, met een vork.

2. Breng de boter goed op smaak met kruidenzout. Roer het goed door.

3. Bestrooi eventueel met wat gedroogde selderij. 

Bewaren in de koelkast en beperkt houdbaar.
 
Misschien vind je dit ook lekker:

Homemade Satésaus
Kijk in ons receptenregister voor meer lekkere recepten! 

Geen opmerkingen: