Knoflookboter maak je gewoon zelf
Zelfgemaakte knoflookboter is gewoon lekkerder en super makkelijk om te maken. Dus waarom zou je het niet doen? Maak het voor bij de gourmet, bbq of op een stokbroodje met een glaasje wijn. Heerlijk!
2 tenen knoflook, uitgeperst
kruidenzout
eventueel klein beetje gedroogde selderij
2. Breng de boter goed op smaak met kruidenzout. Roer het goed door.
3. Bestrooi eventueel met wat gedroogde selderij.
Bewaren in de koelkast en beperkt houdbaar.
Misschien vind je dit ook lekker:
Kijk in ons receptenregister voor meer lekkere recepten!
Homemade Knoflookboter |
Wat heb je nodig voor een bakje knoflookboter?
100 gram roomboter2 tenen knoflook, uitgeperst
kruidenzout
eventueel klein beetje gedroogde selderij
Hoe maak je Knoflookboter?
1. Zorg dat de boter op kamertemperatuur is. Meng de uitgeperste knoflook door de roomboter, met een vork.2. Breng de boter goed op smaak met kruidenzout. Roer het goed door.
3. Bestrooi eventueel met wat gedroogde selderij.
Bewaren in de koelkast en beperkt houdbaar.
Misschien vind je dit ook lekker:
Homemade Satésaus |