vrijdag 27 januari 2017

Mediterraanse Smeerkaas

Zoek je iets lekkers om op een stokbroodje te smeren dit weekend? Dan is deze zelfgemaakte Mediterraanse Smeerkaas een aanrader. Natuurlijk is het super makkelijk om te maken. Lees snel verder.

Mediterraanse Smeerkaas



Wat heb je nodig voor een flink bakje Mediterraanse Smeerkaas?

140 gram geitenkaas
7 zongedroogde tomaten op olie
1 eetlepel vloeibare honing
hakmolen

Hoe maak je Mediterraanse Smeerkaas?

Breek de geitenkaas in kleinere stukken en doe in de hakmolen, samen met de overige ingrediënten. Hak en mix totdat er een egale massa ontstaat. Klaar! Bewaren in de koelkast. Beperkt houdbaar.

Nóg lekkerder is het als je er ook nog wat versgemalen zwarte peper doorheen doet. Geniet ervan en een fijn weekend!

Misschien vind je dit ook lekker:

Rucolapesto met Walnoten
 
Humus

Geen opmerkingen: