dinsdag 5 juli 2016

Gnocchi met blauwaderkaas en spinazie

Gnocchi met blauwaderkaas en spinazie is een perfect gerecht voor als ik een keer weinig tijd heb. Dan staat er toch snel iets op tafel en het voorkomt dat ik naar de snackbar ren. 

Gnocchi blauwaderkaas en spinazie



Wat heb je nodig voor 2 personen?

500 gram gnocchi
1 pakje Cuisine Rice Alpro (253 gram)
60 gram blauwaderkaas, bijvoorbeeld Danablu
4 handjes verse, gewassen, spinazie
peper en eventueel nog wat zout naar smaak

Hoe maak je Gnocchi met blauwaderkaas en spinazie?

Zet een grote pan met water op het vuur en bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

In de tussentijd smelt je de kaas in de Cuisine Rice. Verwarm het in een pannetje op matig vuur. Roer regelmatig door. Zodra het kookt, laat je het nog even op zacht vuur pruttelen.

Verdeel de spinazie over twee borden. Leg daar de gare gnocchi op. Schep er wat saus over en serveer de rest van de saus in twee eenpersoons bakjes. Bestrooi de gnocchi met wat versgemalen peper en eventueel nog wat zout. 

Prik een gnocchi aan je vork, doop in de saus en geniet.

 Misschien heb je ook interesse in het snelle recept Lazy Friday Tortilla
http://bijlon.blogspot.nl/2016/02/lazy-friday-tortilla.html
Lazy Friday Tortilla
 

Geen opmerkingen: