dinsdag 10 mei 2016

Marsepeindrankdessert

Voor alle marsepeinverslaafden bedacht ik een vloeibare marsepein als dessert. Alcoholvrij en lekker zoet. Zo zet je je tafelgenoten weer eens iets heel anders voor.

http://bijlon.blogspot.nl/2016/05/marsepeindrankdessert.html



Wat heb je nodig voor 4 champagneglazen vloeibare marsepein?

500 ml Griekse yoghurt
75 gram marsepein, in kleine stukken gesneden
1 eetlepel maanzaad
blender

Hoe maak je de vloeibare marsepein?

Doe de Griekse yoghurt in de blender. Voeg hieraan de stukjes marsepein toe. Doe de deksel op de blender en blend totdat alle marsepein zeer fijn is. De yoghurt wordt nu ook veel dunner en een beetje luchtig.

Voeg als laatste de maanzaad toe en blend nog even heel kort, om het goed te mengen. Schenk in 4 champagneglazen en geniet.

 
Follow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen: